dimecres, 3 de desembre del 2008

Primer contacte amb el Blog

Aquest és el meu primer escrit que faig en el que serà el meu quadern de bitàcora durant el viatge que faré a Cameroun. Per això aprofit el món desconegut que és per a mi; el món dels bloggers, tot s'ha de dir, gràcies a la insistència del meu germà Tomeu, que fa com a dos mesos que me diu que faci un blog.
Esper que a poc a poc me vagi familiaritzant i que la mare Àfrica me vagi ajudant a fer-ho cada dia més bonic i interessant.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,hola,hola... Sóc n`Estela, quina sorpresa més agradable tornar a sebre coses de tu. O sea que a Àfrica? me pareix molt bona elecció, crec que tota persona que vulgui coneixer-se un poc i que vulgui tenir un mínim de sentiment crític, ha de viure aquestes experiències, almanco un cop a la vida. Però que te`n vas tot sol o amb qualque ONG, entitat?
Respecte al tema vacunes i salut, ves amb compte, no te botis cap ni una. T`ho dic perquè des de la meva feina (estic a un projecte d`inmigració, treballant temes de codesenvolupament, i esteim amb Senegal), les meves companyes han anat un parell de pics, i a pesar de que hi vagis a una zona urbana, les probabilitats de patir la malaria són molt elevades. I a demés han tengut unes diarres impressionants, així que un parell de Dodotis,ja,ja...
Idò només me queda dessitjar-te molta sort en el teu viatje i que disfutis cada instant, de cada detall, cada persona, cada paissatge, cada olor, cada sensació, etc.
Bé una abraçada i salut

6 de gener del 2009, a les 10:36
Anònim ha dit...

Aquesta d'esquena i amb el tutu som jo, n'esperança des de london que et seguira amb deler totes les aventures que ens expliquis. no se al final que t'han duit els reis, a mi m'ha arribat el cami de miques de pa, encara que ben escampades...
jo, encara que actriu i poc discreta, soc un poc pudorosa per segons que, aixi que acte seguit vaig a escriure´t un mail.
TOta la sort del mon, i segur que anirà Molt be.
mos veim per ses festes. besos i aferrades i records...

9 de gener del 2009, a les 22:13
Anònim ha dit...

Bones, que tal???
me pens que segur que bastant bé,i aixó esper. =)
Per aqui t'enyoram molt o per els altres bastant.
A mem si te portes bé, ehhh¿¿¿???
Que tal amb ses vacunes¿?? no has de agafar res de dolent que te vull veure sencer!!!!
Respecte es blog va bastant bé, lo q a mem si poses fotos ja, que aquí volem veure't per allà!! Sobretot te volem veure en acció!!! =D
T'estim. Cuida't.
I LOVE YOU.

Molts de besitos i abraçades per a tu i tmb per a sa tia.

Xisca, sa teva neboda!!!!XD.

P.D.: Sa teva germana Francisca t'envia molts de besitos i abraçades amb molt d'amor i de carinyo.

15 de gener del 2009, a les 17:03
Anònim ha dit...

Que pasa bandido¡ Soy Sebas, tio enserio hazte escritor. Espero que te lo pases en grande y que disfrutes de las vivencias y que nos las cuentes asi de bien como hasta ahora.
Te envio un fuerte saludo.
a el BarÇa ganó 5 a 0 ante el Depor.
Adeu¡¡¡

20 de gener del 2009, a les 13:13

Publica un comentari a l'entrada

Fes un comentari