diumenge, 11 de gener del 2009

Mos veim!!

Mos veim gent!!
El proper escrit que faci en es bloc després d'aquest ja el faré des del meu lloc de destí! que fort no? Avui que és el darrer dia és el dia de despedides, abraçades, lliçons de part de tota la família: "que si te'n dus això?", "que si no tens preparat allò!!!", "no, no te'n pots dur això que estàs ben loco"!, "jes, dute'n això per sa tia". Hi ha gent que se pensa que he llogat un tràiler que me vendrà darrere i me durà tots es xirmes, però no, es tràiler no me vendrà darrere, si nó que el duré damunt sa meva esquena o el duré arrossegant damunt unes rodetes que sembla que s'espenyaran abans d'arribar a zurich. Menys mal que en es final m'hi ha cabut tot, i ara seriament, tot el que me'n duc serà ben útil, o bé per jo o bé per sa tia. Us agraeixo a tots sa vostra col·laboració, no diré tots els noms i tot lo que m'han donat per què seria ben aborrit, però ja vos podeu sentir partíceps d'aquest projecte (som una mica dolent per fer aquestes coses, això d'agrair no ho havia fet mai, i ara veig que és un poc difícil...).
També vos diré que me fa molta il·lusió tots es que me seguireu per es bloc, serà molt divertit que poguem compartir ses meves experiències. Ja sé que encara queda una mica fofo, aquest bloc, ja que no té fotos, ni videos, però aquests que teniu peresa de llegir tantes parrafades, i només mirau ses fotos no vos preocupeu, que ben aviat ja n'hi començarà a haver-hi, tal vegada més que no textos!
Au, ja està. Una aferrada molt grossa i que tingueu molta sort!
Adeu i ..... MOS VEIM!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep molt bon viatge!!!

Jo seguiré el teu bloc d'aquest viatge que segur que t'agradarà i molt.

Miquel Rialles

11 de gener del 2009, a les 22:17
Anònim ha dit...

Avui per casa, ja ficada en la rutina de Barcelona, m'he enrecordat que algú començava una llarga aventura en breus. Acte seguit, i morta de enveja, he mirat per sa cartera i...darrera d'un paper d'es bingo t'he trobat!!!.
Res... desitjarte sort a tu també en aquest camí que ja casi ha começat i.. de frente !! jo ja t'aniré seguint desde la estreçant ciutat, així me faras un poc ses dents llargues!
Una besada
Sarah

11 de gener del 2009, a les 22:31

Publica un comentari a l'entrada

Fes un comentari