dilluns, 15 de juny del 2009

Moments del Sud

Hola seguidors i seguidores! Espero que tingueu ganes i temps per veure un parell de fotos. És com un resum gràfic del que hem fet i ens ha passat durant aquests 15 dies pel sud de Camerún. Per començar, i després de Yaoundé anàrem a Nkonsamba pensant que era el poble natal de l'Eto'o, però com ja sabeu, ens equivocàrem. No passa res, varem aprofitar l'error per veure uns bons salts d'aigua enmig de la selva. Fan uns 200 metres i són espectaculars!


Vooooolareeee!


Una vegada a Douala, coneguérem el seu barri amb alguns dels seus amics, que fóren molt simpàtics, gentils, hospitalaris... entre ells en Diallo, l'amo del mític bar Parlament 9, que aquí el veis amb la camiseta de n'Eto'o que ens mostra els carrers i la gent de New Bell. Un amfitrió de luxe!

Uiii quina vergonya, però si m'estàn filmant!


Voici el carrefour (cruce) de n'Eto'o!

I per fi arriba el dia de la gran final! Primer l'entrevista de la ràdio,


després la gran rua provocant el desordre pels carrers de Douala!
L'avantmatx al Parlament 9...I per fi la gran final!
i el Gol d'Eto'o!


Després de tants de dies, farts de tant xerrar de l'Eto'o, del Barça i de la final partirem amb n'Erico i en Simon a Limbe, un poble als peus del volcà Mont-Camerun per menjar peix fresc a la platja de sorra negra i gaudir dels moments de tranquil·litat per escriure les impressions dels darrers dies...I després a Kribi, a l'altra banda de Douala per anar en piragua per la selva, visitar els pigmeus, enfilar-me pels cocoters, menjar un platasso de gambes de riu i plàtans frits a la platja, aquest pic de sorra blanca...

"I la brisa marina acariciando la belleza de nuestras pieles morenas..."


I per acabar el viatge abans de partir cap al nord, amb el tio Biel entre nosaltres, anàrem a veure el partit Cameroun-Marroc. Fou un partit una mica avorrit, però amb aquell ambient que hi havia és igual, va ser una bona experiència.


Bé, i aquí vos deixo amb una foto meva amb cara de tonto quan li explicava tot això que heu vist a mumare, mamaaaaaa!


Espero que us hagi agradat i hagueu disfrutat del viatge amb nosaltres.
Una abraçada i fins ben aviat, que només queden dues setmanes. Quina pena!
Mos veim!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quines ganes de tocar-vos ses barbes...
a sa Mallorca ja mos fonem de calor i no hi ha mes manera que posar-hi remei fent gintonics pes racons i capficos pes cantons...
i jo fare un brindis per aquests dos robinsons...
una abraçada.fins aviat.
sa seguidora.

16 de juny del 2009, a les 11:11
Anònim ha dit...

Josep, És molt interessant el que comptes, però ara, més que comentar el que dius, voldria saludar-te i, amb tu, a la tia Joana i al tio Gabriel, que pens que estarà amb tu. El pens mig fus per la calor, mig despistat per no tenir tants llibres com té costum de tenir a l'abast, però amb el cor content d'estar allí, fent companyia a Na Joana i veient el que tu fas i contes.
Una salutació coral des de Mallorca.
Carmel Bonnín

29 de juny del 2009, a les 10:22

Publica un comentari a l'entrada

Fes un comentari